szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hetilap honlapján rövid közleményben teszi közzé új főszerkesztője nevét.

A mai naptól a lap főszerkesztői feladatait Lánczi Tamás látja el – tette közzé a lap honlapján. A rövid közleményből az is kiderül, hogy újabb állomásához érkezett a Figyelő hetilap megújítása.

A hetilap előző főszerkesztője, Lambert Gábor február 1-én távozott.

Fideszesek jelentek meg a Figyelőben, egyből felmondott a lap egyik rovatvezetője

Csütörtökön a Figyelőt megvásárló Schmidt Mária fideszes arcokkal súlyosbított szerkesztőbizottságot állított fel, ezt követően lemondott a lap pénzpiac-rovatának vezetője, Brückner Gergely.

A javaslatok kidolgozásáért felelős szerkesztőbizottság ajánlásokat tett a szerkesztőségnek az újság vizuális és strukturális átalakítására, amelyet a lap munkatársai megvitattak és módosított formában elfogadtak. A megújulás mind az online, mind a print változatot érinti. A szerkesztőbizottság ezzel a feladatát elvégezte és megbízatása lejárt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Távozik a Figyelő főszerkesztője is

Megindult az eláramlás Schmidt Mária lapjától, két meghatározó újságíró után most maga a főszerkesztő Lambert Gábor távozott közös megegyezéssel. A hvg.hu-nak nem mondott sok részletet, de egy biztos, az új vezetés nem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket. A jövőjét illetően még nem tud semmit. További távozások várhatóak a lapnál.

hvg.hu Itthon

Schmidt Mária megvette a Figyelőt

Hétfőn írták alá a megállapodást a hetilap eladásáról. Schmidt Mária szerint a lap megszűnt volna, ha ő nem jelenik meg befektetőként.

Egyedülálló emlékművet kaphatnak a fővárosban a háborúkban megerőszakolt nők

Egyedülálló emlékművet kaphatnak a fővárosban a háborúkban megerőszakolt nők

Spanyolországban már az egymillióhoz közelít a fertőzöttek száma

Spanyolországban már az egymillióhoz közelít a fertőzöttek száma

Ha szereti az informatikát, jelentkezzen: indul az ország legnagyobb IT versenye

Ha szereti az informatikát, jelentkezzen: indul az ország legnagyobb IT versenye