szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha már a bajnoki cím nem jött össze, legalább az FTC gazdálkodásért felelők örülhetnek.

Mérlegen a NER
Az igazság napja május 31-e, amikor a cégek közzétették éves beszámolóikat. Ekkor derült ki az is, mennyit fialt a kormányközeli vállalkozóknak 2017-ben Orbán Viktor, Lázár János vagy Rogán Antal barátsága.
Friss cikkek a témában

Nagyot nőtt a ferencvárosi futballklub mögött álló cég nyeresége: míg 2016-ban 7,9 millió forint adózott profitja volt a Ferencváros Labdarúgó Zrt.-nek, 2017-ben már 75,7 millió forint jött össze.

A cég árbevétele látványosan emelkedett 2017-ben: az egy évvel korábbi 1,7 milliárdnak nagyjából a másfélszeresére, 2,5 milliárd forintra. Így aztán bátran lehetett a kiadásokat is növelni.

A cég 2,67 milliárd forint bért fizetett ki a 162 dolgozójának, vagyis átlagosan 1,3 millió forintot adtak egy embernek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!