szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

Brazíliában épít gyárat a BMW.

©

Brazíliában épít gyárat a BMW. A német luxusautó-gyártó így tartaná meg a rekord szintre emelkedett globális eladási volumenét a jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetben.

A BMW az évtized végére a tervek szerint az éves szinten 2 millióra növelné az eladott autói számát, eddig az idei 1,6 milliós tétel jelenti a rekordot. A vállalat már hónapok óta tervezi a brazíliai gyár felépítését, ezzel a globális növekedés fenntartását igyekszik elérni, valamint azt, hogy mérsékelje az egyetlen piacra való támaszkodás kockázatait. De most már megteheti ezt, hiszen a helyi beszállítói lánc, jobbára német gyökerű multinacionális cégekből álló kapacitása már kiépült Brazíliában. Minden feltétel adott a biztonságos megjelenés a régióban, az évekig tartó totojázás helyett. Új piac, nagy piac, „Ze Germans” are coming.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!