szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

Több módosítást is bejelentett járathálózatán a Wizz Air, ezek közül a legérdekesebb az, hogy Bergamo helyett...

©

Több módosítást is bejelentett járathálózatán a Wizz Air, ezek közül a legérdekesebb az, hogy Bergamo helyett júniustól Milánó fő repterét fogja használni. A lépést Váradi József vezérigazgató azzal magyarázza, hogy az Alitalia meggyengült a Malpensa reptéren, ami jó lehetőséget teremtett a Wizznek, hogy oda repüljön.

Bergamo egyike azon budapesti útvonalaknak, melyen a Wizz Air nagyon komoly versenytársat kapott. A Ryanair belépésével leestek az árak, nyilvánvalóan veszteségessé vált az útvonal mindkét cég számára. A Ryanairnek Bergamo nagy bázisa, logikus, hogy oda repül, a Wizz viszont ki tudott alkudni alacsony díjakat Malpensán, így váltani tudott.

Mostantól meg tudja magát különböztetni konkurensétől azzal, hogy a fő repteret használja, mely olcsóbban és könnyebben megközelíthető Milánóból, új üzleti utasokat is szerezhet.

Egy útvonalon tehát kiszabult a Ryanair karmaiból, van viszont még másik 10, ahol folytatódik a fej fej elleni meccs, az utasok nagy örömére: a jegyárak nagy mértékben csökkentek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csapágygolyók ömlöttek a 86-os útra, a teherautós elhajtott a helyszínről

Csapágygolyók ömlöttek a 86-os útra, a teherautós elhajtott a helyszínről

A Sinovac vakcinája csak 50,7 százalékban véd a brazil vírusvariáns ellen

A Sinovac vakcinája csak 50,7 százalékban véd a brazil vírusvariáns ellen

Szlovénia enyhít a lezárásokon

Szlovénia enyhít a lezárásokon