szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy teljesen új jelenettel fog versenyezni a Britain's Got Talent szombati döntőjében a verseny legnagyobb esélyese, a magyar Attraction – számolt be a Bors. A magyar csapat napi tíz-tizenkét órát próbál.

Az Attraction tagjai napi tíz-tizenkét órát próbálnak, hogy szombaton a Britain’s Got Talent döntőjében megmutassák a világnak, nem véletlenül kerültek a legjobbak közé.

Szűcs Zoltán, a látványszínház vezetője a Borsnak elmondta, a legszebb álmaikban sem gondolták volna azt, amit most saját bőrükön tapasztaltak meg.

"Kedden közösen indultunk városnézésre, hogy kicsit kikapcsolódjunk, és legalább lássunk valamit abból, hol is vagyunk" – mesélte a lapnak a táncos. "Hihetetlen volt: minden ötödik méteren megállítottak bennünket, fotókat szerettek volna a buszmegállóban, a metrón. Azt mondták, mi nyerünk! Várjuk már a szombatot, készülünk rá" – tette hozzá Szűcs Zoltán.

A közel tíz éve működő tánccsapat világszerte ismertté vált. A Bors azt is megtudta, mivel rukkolnak ki az utolsó, akár 170 milliót is érő két percben. Ennyi ugyanis a verseny fődíja.

"Ez egy teljesen új, különleges jelenet lesz. A gondolat már régóta megvolt, itt az ideje és a helye, hogy meg is valósuljon. Ugyanúgy az érzelmeken alapul majd, de kicsit másképp. Remélem, értékelik az angolok. Azoknak pedig szeretnénk köszönetet mondani, akik eddig is támogattak bennünket, szorítottak értünk.

A fogadási irodáknál egyébként változatlanul az Attraction számít a legesélyesebbnek, megelőzve egy 14 éves mozgássérült brit kisfiút, Jack Carrollt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!