szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Attractionre itthon csak most figyeltek fel, pedig már évek óta járták a tehetségkutatókat, megtaláltuk a Csillag születikben és a német Supertalentben előadott produkciójukat.

Az RTL Klub idén áprilisban mutatta be azt a 2007-es felvételt, ami az Attraction Csillag születik tehetségkutatójában előadott műsorszámát idézi fel. Akkoriban csupán az előválogatókig jutottak, és később sem tudtak érvényesülni hazánkban, tavaly pedig a német Das Supertalent (magyarul szupertehetség) című műsorban próbálkoztak. A Dieter Bohlen vezette show-ban kétszer is bizonyíthattak, és végül meggyőzték a zsűrit, hogy bejussanak az élő show-ba. Thomas Gottschalk például azt mondta, hogy "költői" és "esztétikus", de Bohlen ennél lelkesebb volt: megahammergeil felkiáltással (magyar kb. ultrakirály) küldte őket tovább, később azonban kiejtették az Attractiont a németek is.

A Britain's Got Talentben a kezdetektől fogva közönség- és zsűrikedvenc volt a produkció, a csapat vezetője, Szűcs Zoltán elmondása szerint hatalmas szeretetet kaptak a britektől az egész műsor folyamán. A győztes produkció tematikája a befogadóknak kedveskedett: 

A brit sajtó most arról cikkezik, hogy saját hazájukban sikertelen volt a csapat, mégsem tervezi Szűcs Zoltán, hogy külföldre költöztesse a táncosait, csak reméli, hogy világsiker révén Magyarországon is több lehetőséget kapnak. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!