szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Attraction vezetője nem érzi úgy, hogy itthon lúzernek számítanának, és az új, másfél órás produkciójukat is Magyarországon szeretnék bemutatni először – derül ki abból az interjúból, amelyet Szűcs Zoltán adott a Heti Válasznak.

Bár az Attraction győzelme után a brit sajtó attól volt hangos, hogy a Britan's Got Talent tehetségkutató első díját elnyerő magyar látványszínház itthon lúzernek számított, ezt Szűcs Zoltán, a csapat vezetője nem így látja.

A Heti Válasznak adott interjújában azt mondta: a sajtóban negatívan jelent meg az a történet, hogy a 2007-es Csillag születikben már a második körben kiestek.  "Azt gondolom, az is siker volt. Az Attraction ekkor mutatta meg magát először a nagy nyilvánosság előtt. Hálásak vagyunk, amiért ott lehettünk, mert ez volt az első lépcsőfok a siker felé."

©

A csapat Best of Britain címmel állított össze "hazafias" jelenetet a döntőre. Arra a kérdésre, ezt fricskának szánták-e azoknak, akik szerint magyarokonak nem lett volna szabad elindulnia a versenyen, Szűcs azt mondta, nem, mert ez a hozzáállás nem volt jellemző.

"Sokan felvetették, hogy magyar jelképekkel népszerűsítsük az országot, de úgy gondoltuk, egy ilyen gesztussal nagyobb tiszteletet tudunk kivívni Magyarország iránt a britekben, és így tudunk köszönetet mondani egy nemzetnek, amelytől rengeteget kaptunk" – tette hozzá.

Szűcs az interjúban arról is beszélt, hogy bár sajtóinformációk szerint a tehetségkutató zsűrielnöke, Simon Cowell azt tervezi: a csapat új műsorát Las Vegasban mutatják majd be, ők előbb itthon, majd Nagy-Britanniában szerepeltetnék a másfél órás produkciót. Elmondása szerint mindemellett Pakisztántól Mexikóig vannak felkéréseik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!