szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a hvg.hu-nak megerősítette: 2014-ben nem indul el a Csillag születik. Indoklása szerint nem lett volna elég színvonalas a műsor.

Elsőként a Bors számolt be róla, hogy bár sajtótájékoztatón bejelentették, és Ördög Nóra személyében a műsorvezető is megvolt már, mégsem indul el idén a Csillag születik.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a hvg.hu-nak megerősítette a lap értesülését. Elmondása szerint a jelentkezők alapján nem lett volna elég színvonalas a műsor, ezért döntöttek úgy, hogy lefújják, még mielőtt képernyőre kerülhetett volna.

A programigazgató szerint ebben nincs semmi kellemetlen, az sokkal kínosabb lett volna, ha ilyen körülmények között elindultak volna a tehetségkutatóval.

Az RTL Klubon így tavasszal a Szombat esti láz fut majd, ősszel pedig az X-faktor, két tehetségkutató pedig egyébként sem fért volna meg egymás mellett.

A Csillag születi jövőjét illetően Kolosi nem zárta ki, hogy 2015-ben esetleg mégis elindul a show.

Kövesse a hvg.hu Élet+Stílus rovatát a Facebookon is!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!