szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A világ egyik legjobban utált rendezője az újabb Transformers-film helyett egy újabb hazafi-mozit készített, méghozzá a 2012-es bengázi támadásról.

Ilyen gyorsan is lehet filmet csinálni – Michael Bay (Armageddon, Bad Boys, Transformers) április végén kezdte el forgatni a 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi című filmjét, és máris kijött hozzá az első előzetes. A film Mitchell Zuckoff 13 Hours című könyvén alapul, ami a 2012. szeptember 11-i bengázi terrortámadás történetét meséli el. A forgatókönyvet a Tolvajok városa szerzője, Chuck Hogan írta.

John Krasinski és Pablo Schreiber a 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi c. filmben
©

A széles körben utált, a legrosszabb hollywoodi trendek képviselőjének tartott Michael Bay először rendezett olyan filmet, amiben egy nagy sztár sem szerepel – így olyan színészeket láthatunk főszerepekben, mint John Krasinski (Jim az Office-ból), Pablo Schreiber (Mendez az Orange Is the New Black-ből), Toby Stephens (Flint kapitány a Fekete vitorlákból), David Denman (Roy az Office-ból), illetve Max Martini és James Badger Dale.

A film hazai bemutatója 2016. február 4-én lesz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Közösen kérik az ellenzéki pártok, hogy ne kelljen regisztrálni az oltásra

Közösen kérik az ellenzéki pártok, hogy ne kelljen regisztrálni az oltásra

Hadházy: Orbán Viktor hazudik az iskolanyitásról

Hadházy: Orbán Viktor hazudik az iskolanyitásról

Szólt a rock, gyártottak kézifegyvert, most Demeter Szilárd dönt az Andrássy-palota sorsáról

Szólt a rock, gyártottak kézifegyvert, most Demeter Szilárd dönt az Andrássy-palota sorsáról