szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Aligha kaphatnának szebb karácsonyi ajándékot a Frank Underwood rajongók, mint a bejelentés hírét, miszerint március 4-én érkezik a House of Cards (Kártyavár) negyedik évada. Bár ne legyünk telhetetlenek, de ennél még nagyobb boldogság lenne, ha már a fa alatt megnézhetnénk az Egyesült Államok elnökének legújabb kalandjait, aki úja kampányba kezd, hogy az újraválasztásáért harcoljon a negyedik évadban.

A Netflix először Twitter csatornáján tette közzé, hogy a sorozat negyedik évada március 4-én debütál. Ez kissé furcsa az online videó szolgáltatótól, mert a politikai dráma előző három évadát már februárban láthatták a nézők. A House of Cards negyedik évadának érkezéséről szóló hírt és a dátumot a csatorna azóta más fórumokon is megerősítette.

A negyedik évadról egyelőre annyit lehet tudni, hogy Neve Campbell személyében tapasztalt színésznőt igazolt a sorozat a visszatérő Kevin Spacey, Robin Wright és Michael Kelly mellé, azonban a Netflix egyelőre semmit sem árult a szerepéről. A folytatásról is csak annyit mondtak, hogy miután Claire (Robin Wright) elhagyta Franket (Kevin Spacey) a harmadik évad végén, az új évad arról is fog szólni, hogyan működnek külön, egymás ellenségeiként. A negyedik évadhoz készült teaser-ben Frank Underwod-ot egy új kampányban láthatjuk, amelynek jelmondata szabad fordításban úgy szól: „Amerika, ez csak a kezdet!” Ez nem véletlen, mert Frank Underwood megbukni látszó amerikai elnök most az újraválasztásért fog harcolni.

Frank Underwood kampányának oldala már el is érhető a neten, érdemes figyelni, mert folyamatosan bűvül: némi spoiler-re is ráakadhatunk.

A sorozathoz készült reklámot a republikánus elnökjelölti vita szünetében adták le.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gulyás: "Nagyra becsülöm Szájer József 30 éves munkáját"

Gulyás: "Nagyra becsülöm Szájer József 30 éves munkáját"

Együtt látható Madonna összes gyereke az ünnepi videón

Együtt látható Madonna összes gyereke az ünnepi videón

Pár kérdés után rögtönzött kordonozással védték a minisztereket a Szájerről kérdező újságíróktól

Pár kérdés után rögtönzött kordonozással védték a minisztereket a Szájerről kérdező újságíróktól