szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színész Kálmán Olga vendége volt: szerinte lehetséges, hogy Vajna Timinek orvos írta fel az aranyevést, de beszélt az ellenzékről is.

Gálvölgyi nemrég töltötte be 69. születésnapját, most a Hír Tv-ben mesélt arról, hogyan érinti, hogy a rengeteg szuper szerep után mégis a Tények-vers lett a legnagyobb siker.

"Ezeket a címeket két fiatalember rakta egymás mellé, csak annyiban az én érdemem, hogy mélyen egyetértettem, nagyon szépnek tartottam ezt a költeményt" – mondja.

Szóba került az is, hogy a színész szerint milyen esélyekkel vághat neki az ellenzék a következő évnek. Gálvölgyi kikötötte, hogy nem politizál, és nagyon igyekszik nem foglalkozni ezzel.

Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy ki kivel nem és miért nem fog össze. Olyan esélyeket latolgatnak, mintha én azon gondolkodnék, hogy én amikor angol királynő leszek 2018-ban, milyen kosztümöt fogok felvenni. Én körülbelül ennyi esélyt látok abban, amit ezek az emberek csinálnak velünk. Most az ellenzékről beszélek. A többi meg jó. A többi, azaz a Fidesz jó, ha nem így lenne, nem itt tartanánk

– fűzte hozzá.

Kálmán arról is kérdezett, hogy Gálvölgyi mit szól ahhoz, hogy Vajna Tímea mostanában aranyat eszik.

„Azt valamire szedi biztos nem? Ezt most nem mondod komolyan, hogy aranyat eszik” – mondta, de szerinte neki Vajnához (mint a kormánybiztos feleségéhez), vagy úgy egyáltalán a magyar filmhez semmi köze, és úgy néz ki, a következő pár évben nem is lesz.

Gálvölgyi szerint ők a színházban nem politizálnak – neki a Jordán-ügyben sem a politika által befolyásolt színház volt a legfőbb kérdés, hanem a minőség. Szerinte a kor bűne, hogy megosztottságban élünk. „Engem háromszor kísértett meg az a dolog, hogy vezető vagy igazgató legyek, és azt mondtam, hogy nem, én ebben sem vagyok benne." A színész előtt Farkasházy Tivadar volt Kálmán vendége, Gálvölgyi ehhez annyit fűzött hozzá, hogy "jöttünk ide, és azt mondta a Farkasházy, képzeld, ez egy évvel ezelőtt mekkora vicc lett volna, hogy Gálvölgyi és Farkasházy beszélgetnek a HírTv-ben."

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kést rántott a rendőrökre, majd mellbe szúrta magát egy férfi Budapesten

Kést rántott a rendőrökre, majd mellbe szúrta magát egy férfi Budapesten

Menesztik a cseh külügyminisztert, aki sem vakcinából, sem atomerőműből nem akart oroszt

Menesztik a cseh külügyminisztert, aki sem vakcinából, sem atomerőműből nem akart oroszt

Az ELTE nem engedi, hogy az Apáczaiban rovarirtás miatt ne induljon el az oktatás hétfőn

Az ELTE nem engedi, hogy az Apáczaiban rovarirtás miatt ne induljon el az oktatás hétfőn