szerző:
hvg.hu

Kazincbarcika mégsem ad helyet Tasnádi Szandra készülő bronz Bud Spencer-szobrának - tudatták rajongók a Facebookon.

Még a Flippermúzeum is megosztotta az alábbi Bud Spencer-rajongói Facebook-posztot: úgy tűnik, Kazincbarcika mégsem fogadja be a tavaly nyáron elhunyt olasz színész szobrát. Jelenleg úgy tűnik, a bronz szobornak sem helye, sem támogatója nincs.

A 240 centiméter magas alkotás Terence Hill gyászbeszéde előtt tisztelegve úgy ábrázolja Carlo Pedersolit, ahogy színésztársa leírta: vállán a nyereggel, erőtől duzzadón áll.

Tavaly nyáron is írtunk arról, hogy egy fiatal magyar szobrász, Tasnádi Szandra elkészítené az idehaza is bálványozott színész bronz szobrát, de a projekt még igen messze volt a céltól. Pedig akkor még volt egy lelkes hazai polgármester, aki a Bud Spencer-szobor mögé állt volna.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!