szerző:
hvg.hu

Fogalmazás, helyesírás: katasztrófa, külalak: hááát...

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Pár napja írtunk róla, hogy két és fél héttel a választások előtt saját honlappal próbált kitörni az őt övező, kamupárt-gyanúra is erős alapot adó ismeretlenségből a Medete-párt. Bár ne tette volna, a honlap ugyanis vagy egy létező külföldi oldal tragikusan sikerült koppintásának/magyarításának, vagy fogalmazni és weblapot készíteni tanuló iskolások diákköri munkájának tűnik.

Egy lelkes olvasónk, Péter, aki nem mellesleg magyartanár, mindenki okulására kijavította az oldalon olvasható pártprogramot.

Mint látják, Péter igazán nem osztályozott szőrösszívűen: a "dolgozat" 2-es alát érdemelt nála.

A Medetének azonban összességében sem lehet oka panaszra, annak ellenére ugyanis, hogy már számtalan módon beigazolódott, hogy a szervezet egy kizárólag az állami támogatások lenyúlására létrehozott kamupárt (amelynek egyik pártszervezőjével szemben durva választási visszaélések gyanúja is felvetődött), sem a Nemzeti Választási Bizottság, sem a Kúria, sem az Alkotmánybíróság nem gondolta úgy, hogy ettől ne állíthatnának nyugodtan országos listát a választásokon.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!