szerző:
hvg.hu

A Győri Nemzeti Színház tagját 38 éves korában érte a halál.

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő, Várkonyi András (Barátok közt) lánya.

A színművész ezen a héten, május 12-én lett volna 39 éves.

Várkonyi Andrea a Budapesti Pedagógiai Szakközépiskolában tanult, az Aranytíz Musical Stúdió növendéke volt, majd elvégezte az Operettszínház mesterkurzusát. A győri társulathoz 2004-ben csatlakozott, szerepei mellett gyakran szinkronizált.

A színésznőt szűk családi körben helyezik majd végső nyugalomra, ezért azt kérik, hogy akik ismerték és szerették a színésznőt, hogy az [email protected] címen fejezzék ki részvétüket.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!