szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az ősszel induló új középiskola fenntartója a BZSH lesz.

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) pénzügyi támogatásával, a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) fenntartásában működő új Külkereskedelmi Szakgimnázium idén szeptemberben, azaz a 2018-19-es tanévben kezdi meg működését.

Az érdeklődők a következő szakok közül választhatnak: államháztartási ügyintéző, idegennyelvű ipari és kereskedelmi ügyintéző, kereskedelmi képviselő, kereskedő, logisztikai és szállítmányozási ügyintéző, műszaki informatikus, pénzügyi termékértékesítő (bank, befektetés, biztosítás), pénzügyi-számviteli ügyintéző, turisztikai szervező és értékesítő, üzleti szolgáltatási munkatárs, vállalkozási és bérügyintéző, valamint vám-, jövedéki és termékdíj ügyintéző.

Korábban a Köves Slomó vezette Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vette meg a Zsigmond Király Egyetemet üzemeltető ZSKF Fenntartó Kft.-t.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!