szerző:
hvg.hu

18. alkalommal írták ki idén az óriásplakát-pályázatot.

Zuglóban kap helyet az idei ARC kiállítás – jelentették be a szervezők a Facebookon. A poszt szerint a 18. ARC lehetséges helyszíneként több budapesti területtel és kezelőjével próbálkoztak az elmúlt időszakban, de eddig nem találtak olyan adottságokkal rendelkező helyet, mint a Városliget és környéke, ahol a korábbi plakátkiállításokat szervezték. És „a döntéshozókkal – már a kommunikáció – sem egyszerű manapság” - tették hozzá.

 

Zugló és annak vezetősége azonban az „első pillanattól fogva pozitívan és együttműködően állt az ARC kiállítás ügyéhez” - írják. A pontos helyszínről egyelőre a döntés-előkészítés zajlik, és reményeik szerint a jövő hétre várható hivatalos döntés után már azt is közölni tudják.

Az idei ARC pályázatra, amelynek témája az „UNFAKE” csaknem ezer műalkotás érkezett, a zsűrizés július végén zajlott a HVG székházában. Erről készült videónkat itt láthatják:

A kiállítást a hagyományos időpontban, szeptemberben rendezik meg.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!