szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ambrus Zoltán hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el. 54 éves volt.

Életének 54. évében, hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy örökös tagja – közölte Facebook-oldalán az együttes.

„Nincsenek szavaink, csak a mérhetetlen fájdalom és a gyász” – írták.

A zenekar a család kérésére további információt nem kíván közölni.

A Blikk azt írta: Ambrus Zoltán 2005 decemberében szenvedett autóbalesetet, és szinte csodával határos módon élte túl az életveszélyes sérüléseket. Felépülése azonban hosszú évekbe telt, közben elvesztette a házát, a szerelmét, és a karrierje is tönkrement.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Visszaéltek Ambrus Zoltán nevével

Nem Ambrus Zoltán független Heves megyei közgyűlési képviselőtől származik az a levél, amelyet egy, feladóként az ő nevét feltüntető e-mail címről küldtek el hétfőn a Magyar Távirati Irodának - közölte maga a képviselő.

Hasbeszélő Gasztro

Hasbeszélő az irigy hónaljmirigyes Sipos Menta Bistrójában

Hasbeszélő különös ismertetőjele, hogy pont olyan, mint bármely mindenkori vendég. Felbukkanása bárhol, bármikor várható. A tányérból felnézve érdekli minden, amit egy vendég észrevehet. Jártában-keltében-mentében-jöttében kétszer is járt az utóbbi hetekben a balatonfüredi Menta Bistroban.

Kövér 4,4 millióra büntette Jakabot a krumplis akciója miatt

Kövér 4,4 millióra büntette Jakabot a krumplis akciója miatt

Nagy Feró is elkapta a koronavírust

Nagy Feró is elkapta a koronavírust

Van, hogy egy diagnózis sem állítja meg a rock and rollt

Van, hogy egy diagnózis sem állítja meg a rock and rollt