Tetszett a cikk?

Fáradtan pihenő fiatalok délután, hatalmas tömegek a nagyszínpadnál és műbalhé a bejáratnál - így telt a pénteki nap a Szigeten.

©
British Sea Power
©
©
©
©
©
©
©
©
Dizzee Rascal
©
Zagyva Gyula stage divingol (vagy plankingel?) rohamrendőrökkel a Sziget bejáratánál. A jobbikos képviselő performansza után élt mentelmi jogával.
©
Eközben a Dizzee Rascalon a nagyszínpadnál. Erre a koncertre sem jutottak be a vármegyések.
©
©
©
A Prodigy sem a lassú, lírai szerelmes számairól lett híres.
©
©
Prodigy
©
Prodigy
©
Prodigy
©
Prodigy
©
Prodigy
©
Harcsa Veronika a Bin-Jipben.
©
Nagyítás

Sziget: Prince nem haknizni jött Budapestre - Nagyítás-fotógaléria

Prince kedvéért átépítették a nagyszínpadot, ő cserébe zenéjével átformálta az egész Szigetet. Valószínűleg nem lenne túlzás azt állítani, hogy már a nulladik napon elhangzott a fesztivál legjobb koncertje - a funk hercege mindenkiben kétséget sem hagyva tudatosította, hogy nem haknizni jött Budapestre. Négyszer tapsolta vissza a közönség a halhatatlan ikont, aki két és fél órás (!) koncertjének minden pillanatában éreztette, hogy még mindig milyen jól érzi magát a színpadon.

Nagyítás

Sziget: tomboltak a Geszti-szóviccek - Nagyítás-fotógaléria

Geszti Péter másfél órás szóviccdömpingjét végül nem mosta el az eső. Elismerésre ad okot, hogy a Jazz+Azt képviselő Geszti Péter előzenekara is a Gringó Sztár Geszti Pétere volt, sőt, az afterpartyt is a kilencvenes években menő Geszti Péter fémjelezte Rapülők vitte. Meglepően sok rossz és kínos szóviccet tartalmazó fotóriportunk következik. Amennyiben olvasóinknak is eszébe jutna bármilyen vállalhatatlan szóvicc, kérjük, ne fogják vissza magukat a kommentekben, boldogan cseréljük képaláírásainkat, hogy teret adjunk a mindent elsöprő kínos humorcunaminak. A legjobb borzasztó szóviccet küldők között kisorsolunk egy Gesztiválra szóló belépőt, ami elmaradhatatlan kelléke lehet bármelyik időutazásra készülő olvasónknak!