A siker, a sikerhez vezető utak, a siker és kudarc összefüggésének témakörét járja körül idén az immár harmadik alkalommal megrendezett [email protected] fórum, a hazai kreatív fiatalok egyik legfontosabb találkozója. Az előadásokat tekintse meg a helyszínen, a Belvárosi Színházban, november 17-én.

Andy Zhang - sorozatvállakozó : Gondolkodás keretekkel. Andynek a keretek nem akadályt jelentenek, sőt szerinte hasznos, produktív alkalmazásuk elengedhetetlen egy vállalkozás életében.
©
Tóth Árpád - kórusvezető: Együtt. Művészet csapatostul. Árpi vezetésével átélhetjük, hogy énekelni nem ciki, közösségben alkotni nem dedós, sőt kórusban énekelni valójában egyenesen menő!
©
Lebhardt Olivér - Moha magazin főszerkesztő: A történet ereje. Mitől jó, hogyan működik egy történet, és miért érezzük úgy, hogy szeretjük? Olivér felfedi a jó történet kulcsfontosságú pontjait.
©
Csire Géza - formatervező: Csak le akartam ülni. Géza tárgyakról és formákról mesél, és arról, hogy egy tárgyat éppen a története tesz sikeressé.
©
Krajcsó Nelli - Slow Budapest alapító: Lassúság: lehetőség a teljességre. Gyorsból lassúba váltani, akár a magánéletünkben, akár a munkánkban, nem sebesség, hanem szemléletváltás kérdése.
©
Haidegger Tamás - tudós/innovátor: Űrrobotoktól a kézhigiéniáig. Tamás eleinte űrtechnológiával, majd sebészrobotokkal foglalkozott, jelenlegi célja, hogy forradalmasítsa a kézfertőtlenítést.
©
Temesi Bálint - szakkollégium vezető. Az én sikerem, a te sikered, a mi sikerünk. Bálint egyetemi vezetőként megmutatja, hogy a csapat jelenti a teljes sikert, és hogy milyen fordulópontjai vannak a vezetővé válásnak.
©
Kertész Anna - Humana magazin főszerkesztő, emberjogi aktivista: Felelősen vállat szavak. Anna az első pillanatok fontosságáról beszél, amikor megismered a másik embert, és arról hogyan láthatjuk az ő történetét korábbi előítéleteinktől, érzéseinktől függetlenül olyannak, amilyen valójában.
©
Tőgyi Balázs -megélhetési környezettudatos informatikus: Organikus tudástár. Balázs hiszi, hogy a kollektív tudás és tudatosság a közösségi aktivitással együtt környezettudatos életmódhoz vezet.
©
Csóti Janka - Uniomedia online kommunikációs igazgatója: A kapcsolat tőke. Janka tapasztalatai szerint az üzleti életben a siker meghatározó tényezője a networking. Előadása arra hívja fel a figyelmet, hogy mindenki hálózatokban él, amit érdemes tudatosan kezelni.
©
Barabás Lőrinc - zenész, zeneszerző: Hangok nélkül nem megy!
©
Szabó Balázs - üzletfejlesztési menedzser: Te vagy a (m)érték! Balázs szerint „csak” hit, elszántság és önbizalom kell a sikeres vállalkozáshoz.
©
Lantai-Csont Gergely - fotográfus: A siker relatív – történetek Afrikából Mit tanulhatunk abból, amit Afrikában jelent a mindennapi siker?
©
Gyarmati Anna - snowboard világbajnok: Ketten: A hegy és én. A sport szeretete és az elszántság az Alföldről a hegyek csúcsára repítette Pankát.
©
Horváth Erika és Kertész Máté - önkéntes mentorok: Legyünk egy nagy BAGázs! Hogyan lépj be egy közösség életébe, és hogyan változtasd meg azt belülről – a Bagázs két önkéntes mentora arról beszél, hogyan próbálják meg jobbá tenni egy pici falu életét.
©
Váró Péter - polihisztor: A siker élmény. Péter összefoglalja mindazt, amit ötletről, inspirációról, motivációról és a megvalósításról megtapasztalt egy startup vállalkozás életén keresztül.
©
Juhász-Horváth Linda- lakóhajó-tulajdonos - Lakóhajó márpedig van! Nem csak lehet, hanem kell is álmodni, nem csak lehet, hanem meg is kell valósítani, mert ezek a letörhetetlen vágyak tartják mozgásban a világot.
©
Mata Juli –Jankó Anna – Oravecz Juli - irodalmi-applikáció tervezők: Fiók helyett appstore-ba! Irodalmi séta okostelefonnal – avagy az ötlettől a megvalósulásig, Ottlik Géza nyomában, Budapest hajnali háztetőin át.
©

Tekintse meg a [email protected] honlapját további információkért!