szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

David Beckham pontosan tudja, mit érezhet most Cristiano Ronaldo. A Los Angeles Galaxy csillaga legalábbis azt nyilatkozta, hogy együttérez a portugál támadóval, aki élete talán legnehezebb döntése előtt áll. Akárcsak ő 2003-ban.


Tudja miről beszél Ronaldo
A Cristiano Ronaldo körüli átigazolási hercehurca az utóbbi időben újra hangosabb lett, és szinte mindenki úgy érzi, hogy hivatalosan is állást kell foglalnia az ügyben. Az biztos, hogy a játékos kvalitásait és az átigazolási összeget figyelembe véve az utóbbi évek egyik legkomolyabb transzferjéről van szó.

Most David Beckham, az amerikai Los Angeles Galaxy 33 éves sztárja kommentálta a nagy port kavaró esetet. Mint mondta, pontosan ismeri Ronaldo helyzetét, hiszen ő maga is hasonlót élt át öt évvel ezelőtt.

„Régen egyik legnagyobb álmom volt a Manchester Unitedban játszani – a másik pedig a Real Madrid volt. Hihetetlenül bonyolult és nehéz volt meghoznom a döntést 2003-ban, Ronaldo most ugyanígy érezhet – nyilatkozta Beckham a Sky Sports News újságírójának. – Mikor elhagytam a MU-t, csak egyetlen klub jöhetett számításba, amelyért ezt megtettem: a Real Madrid.”

Hasonló dilemmában van most Cristiano Ronaldo is, egyetlen nem elhanyagolható különbséggel: neki 2012-ig élő szerződése van a „vörös ördögökkel”. „Jót tesz neki, hogy két ilyen klub között őrlődik” – tette hozzá Becks. A portugál szélső műtétje miatt csak októberben kezdheti meg a felkészülést. Hogy hol, azt még senki sem tudja, de a legvalószínűbb, hogy Manchesterben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A lengyeleknél már a 14. havi nyugdíjról szavaznak

A lengyeleknél már a 14. havi nyugdíjról szavaznak

Rejtett üzenetet tetetett a Fehér Ház weboldalára Joe Biden, több új funkció is érkezett

Rejtett üzenetet tetetett a Fehér Ház weboldalára Joe Biden, több új funkció is érkezett

Évi 61 százalékos profitrátával Rogán Cecília könnyen viccel

Évi 61 százalékos profitrátával Rogán Cecília könnyen viccel