szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Vlagyimir Klicsko szombat este újra ringbe száll, ezúttal a nyolc éve veretlen amerikai Tony Thompsonnal néz farkasszemet. Mostani ellenfeléről elismerően nyilatkozott, nem úgy egy lehetséges későbbiről - olvasható a monokli.com weboldalon.


Vlagyinir Klicsko (balra) felkészült
Az ellenféllel kapcsolatban Klicsko a következőket mondta az egyik brit televíziónak: „Nem becsülhetem alá a mostani ellenfelet, hisz nem vesztett mérkőzést az elmúlt nyolc évben” – beszélt az amerikairól. „Ő nagyon magabiztos, és jól ismert itt, Hamburgban, köszönhetően a tavalyi látványos kiütésének Luan Krasniqi ellen. A stílusa teljesen szokatlan, mert bár nem bokszol szépen, de nagyon hatásos és fordított alapállású. Alkalmazkodnom kell majd az ő stílusához!”

Klicsko a lehetséges jövőbeli ellenfelekkel kapcsolatban szót ejtett David Haye-ról, és Alexander Povetkintől. Az angolról elmondta, egy nehezen kezelhető ember, de a viselkedése miatt majd móresre tanítja a ringben. „Semmit nem tudtam erről a fickóról három hónapja, aztán lehetőségem volt megismerni Londonban. Kellemes találkozó volt, de a fickó egy tökfej.”

Az ukrán még idén bokszolni fog az IBF által elrendelt Alexander Povetkinnel (15 győzelem – 0 vereség), aki felé nagy a tisztelete Klicskónak, de véleménye szerint az orosz még tapasztalatlan. „Ő olimpiai bajnok, de nem elég tapasztalt a profi ringben. Bár természetesen még így is veszélyes lehet!”

monokli.com

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Google hajlandó fizetni az online tartalomért – egyelőre csak Franciaországban

A Google hajlandó fizetni az online tartalomért – egyelőre csak Franciaországban

Gyors otthoni net mindenkinek: olcsó wifi 6 routereket teszteltünk

Gyors otthoni net mindenkinek: olcsó wifi 6 routereket teszteltünk

Venezuela új lapot nyitna Bidennel

Venezuela új lapot nyitna Bidennel