szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Eddig kétszer buktuk a lehetőséget az Orange játékán, hogy magyar színekben pompázzon az emblematikus párizsi épület. Az osztrákok elleni győzelem napján a legtöbb szavazatot Portugália kapta, és nem Magyarország, de a mai meccs előtt a #HUN hashtag áll nyerésre. Az olaszok nagyon közel vannak hozzánk, szóval tessék belehúzni!

Az Orange mobilszolgáltató szavazós játékának részeként világítják ki az Eiffel-tornyot az Eb alatt, minden este más-más részt vevő ország színeiben, attól függően, hogy melyik ország szurkolótábora szavaz és használja legszorgalmasabban a saját hashtagjét.

Magyarországé a #HUN hashtag, szavazás után ezt kell minden Facebook-poszthoz odabiggyeszteni, és minél többet használják a "magyar" hashtaget, annál nagyobb az esélye, hogy este piros-fehér-zöldben fog pompázni az Eiffel-torony.

Emlékezhetünk, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) is kitette az osztrákok elleni győzelem után a piros-fehér-zöldben pompázó Eiffel-torony fotóját az Instagramra, de nemsokára magyarázkodásra kényszerült, mert mint kiderült, a felvétel kamu.

A játékban való részvételhez az alábbi lépéseket kell végigcsinálni:

Eddig kétszer elbuktuk a klassz lehetőséget, de a szerdai szavazáson megint nagyon ott vagyunk az élbolyban, mutatjuk is a szavazás aktuális állását:

©

Most is nagyon szoros a verseny, az olaszok alig néhány tizednyi szavazattal vannak lemaradva mögöttünk, szóval tessék belehúzni! Ideje lenne a továbbjutás mellé behúzni az Eiffel-tornyot is!

Szavazni itt lehet!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Déli Városkapu sarkába költözik a Fudan Egyetem, a Diákváros marad a helyén

A Déli Városkapu sarkába költözik a Fudan Egyetem, a Diákváros marad a helyén

2023: a notch halála?

2023: a notch halála?

Nem tett vallomást a George Floyd meggyilkolásával vádolt rendőr

Nem tett vallomást a George Floyd meggyilkolásával vádolt rendőr