szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A német TrekStor cég készítette el a világ legdrágább mp3-lejátszóját a kanadai-orosz milliárdos Alex Schnaider megrendelésére. A kütyü borítása színaranyból készült, amelyet 63 csiszolt gyémánttal ékítettek.

A világ legdrágább mp3-lejátszója. Aranyabb
az aranynál
© TrekStor
A cég honlapján keresztül arra bíztatja a látogatókat, hogy ők is vásároljanak egy hasonló darabot maguknak. Erre azonban csak azután kerülhet sor, ha kapcsolatba léptek a gyártóval, hogy személyes konzultáció alapján dolgozhassák ki az egyedi részleteket.

A lejátszó a felsőkategóriás elektronikus mütyűröket gyártó TrekStor iBeat organix modelljén alapul, amelynek hétköznapi verzióját azzal javították fel, hogy borítását 18 karátos aranyra cserélték és 63 csiszolt gyémántot helyeztek el rajta, amivel a gyártó szerint az MP3-lejátszó így funkcionális ékszerré változott.

Az 1 gigabájtos flash-memóriával szerelt eszközről a TrekStor állítja, hogy ez a valaha megalkotott legdrágább mp3-lejátszó. Az áráról azonban semmi közelebbit nem hajlandók mondani, lévén, hogy ügyfeleik igényeit diszkréten kezelik, s mindegyik egyedi darabnak más és más az értéke.

Mint korábban beszámoltunk róla a brit Douglas J. elektronikai cég vezette a legdrágább mp3-lejátszó címért folyó versenyt, hiszen 44 ezer dollárt kért a Presidential névre keresztelt csúcsmodelljéért. A TrekStor iBeat organix Gold ezt körözte le.

Ha valakinek van kábé 10 milliója mp3-lejátszóra itt megrendelhet egyet magának.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Mp3-rádióadás az űrből

A Discovery legénységének egyik tagja digitális mérföldkövet helyezett el az elektronikus média történetében, amikor a podcast-technológia segítségével intézett üzenetet a Föld lakóihoz.

Tech

A világ legdrágább MP3-lejátszója

A brit Douglas J. elektronikai cég gyártja azt a Presidential (azaz elnöki) névre keresztelt MP3-lejátszót, amelyet már 44 ezer dollárért, mintegy 8,8 millió forintért már haza is lehet vinni.

60 éve tudjuk a posztmodern irodalomtól, hogy a valóság nem létezik

60 éve tudjuk a posztmodern irodalomtól, hogy a valóság nem létezik

Az átlagosnál 40 százalékkal többen haltak meg november elején

Az átlagosnál 40 százalékkal többen haltak meg november elején

A vírus különleges sanszot ad a magyaroknak a romániai választáson

A vírus különleges sanszot ad a magyaroknak a romániai választáson