szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyhetes szavazás, több mint 2 ezer beérkezett szavazat után elkészült a települési weblapokat versenyeztető helyi.érték játékunk végső döntés előtti listája.

A közönségszavazatok jóvoltából a 20-as listákra került városi oldalak közül a kategóriák győzteseit háromtagú zsűrink (Váradi Mária településszociológus, Korbély György újságíró-blogger és Nagy Gergely hvg.hu) választja ki. Eredményhirdetés: augusztus 7., kedd.

A kategóriagyőztesek nyereményei: egy darab kétszemélyes wellness hétvége a Park Hotel Pelikán****-ban (2 éjszaka szállás 2 fő részére, superior szobában, reggelivel, korlátlan wellness & fitness szolgáltatással), és egy digitális kamera.

A 20-as listákat megtekintheti itt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Íme a Golden Blog verseny 2007-es kategóriagyőztesei!

A zsűri és a közönség szavazatainak összesítésével elkészültek a 2007-es Golden Blog kategórialistái. A versenynek azonban még nincs vége: a tizenegy kategória-győztesre mától szavazni is lehet, közülük kerül ki az abszolút győztes. Szavazz te is!

hvg.hu Tech

A Golden Blog 2007 fődíjasa: Alleycat

Az Alleycat.hu nyerte a hvg.hu által idén harmadszor meghirdetett Golden Blog-díjat, miután a zsűri és a közönség összesített szavazatai alapján ez a webnapló bizonyult a legnépszerűbbnek. Az Alleycat.hu szerzőinek, valamint a kategóriagyőztes blogoknak gratulálunk!

hvg.hu Tech

Golden Blog 2007: íme az eddig nevezettek listája!

Csaknem ötszáz blogra közel nyolcszáz ajánlás érkezett eddig az idei Golden Blog versenyre. A legtöbb nevezést begyűjtő blog 18-szor szerepelt a listánkban - ami természetesen ugyanannyit ér, mint egy darab nevezés. Blogokat ajánlani a versenyre péntek éjfélig lehet.

Felhős, de csapadékmentes idő várható pénteken

Felhős, de csapadékmentes idő várható pénteken

Szabálysértés lehet mobilozva átkelni a zebrán Romániában

Szabálysértés lehet mobilozva átkelni a zebrán Romániában

Bencze Ágnes orvos a Fülkében: A postcovidosok krónikus fáradtságára nincs speciális gyógyszer

Bencze Ágnes orvos a Fülkében: A postcovidosok krónikus fáradtságára nincs speciális gyógyszer