szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Sony a TGS2007 rendezvényen (Tokyo Game Show 2007) tegnap bejelentette: ez eddigi...

A Sony a TGS2007 rendezvényen (Tokyo Game Show 2007) tegnap bejelentette: ez eddigi, "hagyományos" hat-axisú Playstation kontrollert  lecserélik DualShock 3-ra, így lesz force feedback és "rumble" támogatás is, ami az eredeti vezérlőből ugyebár kimaradt.

Az új kontroller először Japánban lesz elérhető, idén novembertől - jelentette be Kaz Hirai, 2008 tavaszától pedig az USA-ban és Európában is.  Arra a kérdésre, hogy a "rumble" funkciót nem támogató PS3 játékokkal mi lesz, Hirai megerősítette, hogy ezek a  játékok egy automata frissitést kapnak. Az új funkcióktól eltekintve a PS3 kontrollerének "kinézete" változatlan marad.

A Tokyo Game Show Playstation standján a legújabb PS játékok (Metal Gear Solid 4, Ratchet és a Clank Future) már az új kontrollerrel voltak kipróbálhatóak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!