szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Szerencsére van számtalan választási lehetőségünk, hogy miként...

Szerencsére van számtalan választási lehetőségünk, hogy miként titkosítsuk az adott dokumentumot vagy éppen képfájlt. Vista alatt az egyik legegyszerűbb megoldás a Bildsoft titkosító minialkalmazása, amely a Sidebarra telepítve folyamatosan elérhető, és egy egyszerű fogd és vidd módszerrel képes titkosítani és dekódolni a fájlokat. Nincs más teendőnk, mint a Fájlkezelőből egyszerűen rádobni a titkosítandó fájlt a Sidebaron ücsörgő, pajzsot ábrázoló ikonra, és a megjelenő ablakban megadni egy jelszót. A program pillanatok alatt elkészíti a titkosított (enc kiterjesztésű) fájlt, amelyet már küldhetünk is levelezőpartnerünknek. 

A titkosított fájlok visszaalakítása éppen ilyen egyszerű: az enc kiterjesztésű fájlt rádobjuk az Oldalsávon a minialkalmazásra, és ha tudjuk a jelszót, egy gombnyomással később már láthatjuk az eredeti állományt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!