szerző:
Bari Máriusz
Tetszett a cikk?

A virtuális személyiségek egyfajta dossziéja az újonnan figyelmet kapott közösségi portál, a Koinup. Ennek felhasználói virtuális életeik legjobb pillanatait tölthetik fel az oldalra.

© blog.koinup.com
Fejlődőképes és erős trendet lovagol meg a Koinup, a világ első közösségi oldala, amely teljes egészében felhasználói virtuális életeire koncentrál. Az oldal a virtuális világok lakóinak szól, akik második, harmadik vagy akár sokadik életük lenyomatait helyezhetik el rajta: a Second Life, World of Warcraft, IMVU és más online platformok mellett az olyan játékok rajongói is regisztrálhatnak a Koinupon, mint a The Sims.

A projekt több tízmillió, online szerepjátékot űző játékost és internetes személyiséget életben tartó fiatalt céloz meg, az üzemeltetők pedig nem titkoltan felhasználóik legjobb művézeti alkotásaira kíváncsiak. Az oldalon fotók, fotónovellák és élménybeszámolók mellett ún. machinima alkotások is megtalálhatók - azaz olyan mozihatást elérő videók, amelyeket számítógépes játékok segítségével készítettek el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Saját virtuális világot indít a Google?

A nemrégiben megjelent hírek szerint a keresőóriás hatalmas titkolózás közepette fejleszti saját, a Second Life-hoz hasonló virtuális világát. A jelek szerint egy amerikai egyetemmel kerültek exkluzív viszonyba.

Háló

Second Life: kétszer élhetsz!

2003-ban egy különös szerepjáték került fel a világhálóra, amely azóta külön országgá, gazdasággá, társadalommá...

MTI Tech

Szerb minisztérium a Second Life-ban

Szerbia hamarosan megnyitja első kormányhivatalát a virtuális világban - a diaszpóra ügyeivel foglalkozó minisztérium mása kezdi meg működését a Second Life nevű internetes szerepjáték szigetén.

Sírni kezdtek a Haas szerelői, amikor megtudták, hogy Schumacher fia csatlakozik hozzájuk

Sírni kezdtek a Haas szerelői, amikor megtudták, hogy Schumacher fia csatlakozik hozzájuk

"Repülő" hajót fényképeztek Anglia partjainál

"Repülő" hajót fényképeztek Anglia partjainál

Rohamosan öregszik a magyarok autóállománya

Rohamosan öregszik a magyarok autóállománya