szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A fenti szavakkal reklámozza a gyártó, a Home Phone Tunes cég...

A fenti szavakkal reklámozza a gyártó, a Home Phone Tunes cég újdonságát, a nagyjából iPod nagyságú, ám annál kétszer vastagabb dobozkát, amelyet a hagyományos vezetékes telefon és a telefoncsatlakozó közé kell helyezni, s távbeszélőnk máris különleges zenedobozzá válik. A Ringboxx vonzó csomagolásában mindaz megtalálható, amire szüksége lehet a felhasználónak: tápegység, szoftver, USB kábel és telefonkábel és persze a készülék.

A vonzó külsejű készülék diszkót varázsol a lakásba

A Ringboxx üzembe helyezése annyira egyszerű, hogy valójában leírás sem kell hozzá: a telefonból kijövő kábelt a Ringboxx készülékéhez kell csatlakoztatni, míg a Ringboxxot a fali csatlakozóval kell összekötni. A készülék hátoldalán egyébként több csatlakozóhely is található, s minthogy ezek között egy audio out is van, a Ringboxx akár az otthoni hifi-vel is összeköthető. Az installálás után nincs is más hátra, mint levenni a vezetékes telefon csengőhangját, hagyni, hogy a Ringboxx tegye a dolgát, azaz a hívó fél ID információit felismerve, különböző csengőhangokon zenéljen.

A készülék oldalán található a kártyanyílás, valamint az USB port

A készülék jobb oldalán található USB port jelzi, hogy a számítógép is bekerül valahogy a képbe: s valóban, a Ringboxxra ugyanis tetszés szerint tölthetünk le különféle zenéket a netről, s a Ringboxxhoz kapott szoftverrel menedzselhetjük is ezeket. Az USB port mellett egy kártyanyílás is található, a készülék memóriája ugyanis SD kártyával egészen 1 GB-osra bővíthető (a nagyjából 50 dollárba kerülő Ringboxx alapkiépítésben ugyanis 500 K flash-memóriával érkezik).

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Dobrev Klára koronavírusos

Dobrev Klára koronavírusos

Az oltási főpróba bedőlt, és a kormány még tartozik egy magyarázattal

Az oltási főpróba bedőlt, és a kormány még tartozik egy magyarázattal

Vitézy: Debrecennyi ember költözhet Budapestre és az agglomerációba, és akkor a főváros közlekedhetetlenné válik

Vitézy: Debrecennyi ember költözhet Budapestre és az agglomerációba, és akkor a főváros közlekedhetetlenné válik