szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A bevásárlókocsi különlegességét egy a Microsoft által fejlesztett...

A bevásárlókocsi különlegességét egy a Microsoft által fejlesztett szoftver adja, amelynek köszönhetően a kocsi ahhoz a termékhez vezeti a vásárlót, amelyet szeretne és odafigyel a diétára is. A kocsi különféle receptek formájában felhívja az emberek figyelmét a helyes táplálkozásra.
Az okos kocsi hadrendbe állását követően elfeledkezhetünk az apró cetlikről, ugyanis a beépített wi-fi révén képes csatlakozni a világhálóra, ahonnan letölti bevásárló listánkat. A lista letöltése után, a kocsi a bolt központi számítógépéhez csatlakozik és megtervezi a legoptimálisabb utat, ezáltal megspórolva a felesleges szédelgést, ami ugye spórolási szempontból sem utolsó.

A dolognak van persze némi hátulütője is, ugyanis a vásárlás közben a kocsi folyamatosan különféle reklámokkal bombázza az ügyfelet, viszont legalább újabb okot ad a Microsoft szidására, ha az üzletben netalán felborítunk valamit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!