szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A régióban elismert szakember a jövőben a Sony Ericsson londoni központjának egyik...

A régióban elismert szakember a jövőben a Sony Ericsson londoni központjának egyik globális igazgatójaként, a Hutchison Whampoa mobilszolgáltatóival való együttműködésért lesz felelős.
Wágner Tibor 2008. májusában kezdi meg munkáját a Sony Ericsson londoni központjának egyik globális igazgatójaként. A szakember feladata lesz az Európában, Ázsiában és Ausztráliában mobil szolgáltatókat tulajdonló Hutchison Whampoával való együttműködés koordinálása. 

Azon időszak alatt, amikor Wágner Tibor a Sony Ericsson közép- és kelet-európai igazgatójaként dolgozott, a japán-svéd tulajdonú Sony Ericsson megerősítette piaci pozícióját a régió összes országában – Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban, Magyarországon, Oroszországban, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában és Ukrajnában –, és a mobilgyártók piacának második legnagyobb részesedéssel bíró szereplőjévé vált. A 2001-es indulást követően nem sokkal Budapesten alakult meg a Sony Ericsson Közép-és Kelet-Európai üzlet menetéért felelős regionális központja és számos támogató terület (call center, egyes szervíz tevékenységek) is Magyarországra került.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A kormány a koronavírusnál is csak a számára kedvező statisztikát nézi

A kormány a koronavírusnál is csak a számára kedvező statisztikát nézi

Kiszámolták, mennyivel járulnak hozzá a bankok az élővilág pusztulásához

Kiszámolták, mennyivel járulnak hozzá a bankok az élővilág pusztulásához

Milyen rendszert használ? Teljesen új kinézetet kaphat jövőre a Windows 10

Milyen rendszert használ? Teljesen új kinézetet kaphat jövőre a Windows 10