szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Kommunikációs csatornákat mindenki használ.

Kommunikációs csatornákat mindenki használ. Az újabb és újabb díjcsomagok, kedvezmények, akciók gyakorlatilag már követhetetlenek, így sokan le is mondanak arról, hogy váltsanak. Pedig egy megfontolt változtatással akár több ezer forintot is meg lehet takarítani havonta. A telkopiac.hu arra vállalkozik, hogy összegyűjti, összehasonlítja és értékesíti a hazánkban elérhető távközlési szolgáltatásokat. Jelenleg több mint 2000 szolgáltatás található az adatbázisban, de  ez folyamatosan bővül és változik, az aktuális ajánlatoknak és akcióknak megfelelően. 
Az oldalnak van egyéni  és üzleti felhasználóknak szánt változata. Mindkettőnek hasonló a felépítése, csak a kínált szolgáltatásokban van különbség. A keresési feltételeket több oldalon keresztül, egyszerű kiválasztásokkal adhatjuk meg. Az oldal készítő úgy állították össze a kérdéseket, hogy ne legyen szükség komolyabb telekommunikációs ismeretekre igényeink megadásánál. A kereséséi beállításoknak megfelelő találati listában láthatjuk, hogy a melyik szolgáltató, melyik szolgáltatása felel meg legjobban az elvárásainknak. Az egyes szolgáltatásokról minden fontos adatot megtudhatunk, részletesen elolvashatjuk az esetleges korlátozásokat, megkötéseket. Természetesen szerepel a listában a legfontosabb paraméter is, a szolgáltatás előfizetési díja. Alapértelmezésben a szolgáltatók neve szerinti rendezésben jelenik meg a lista, de ezt egyetlen gombnyomással át tudjuk állítani ár szerinti rendezettségre.

Könnyen össze lehet hasonlítani a távközlési szolgáltatásokat

Az oldal az információk összegyűjtésén és összehasonlításán kívül a szolgáltatások értékesítésére is vállalkozik. Ha megtaláltuk az igényeinknek és a pénztárcánknak megfelelő díjcsomagot, akkor azt itt rögtön meg is rendelhetjük. Az árak esetenként még alacsonyabbak is lehetnek, mintha ugyanazt a csomagot az eredeti szolgáltatónál vásároltuk volna meg.
A telkopiac.hu a fő szolgáltatásán kívül sok hasznos információt kínál a látogatóknak. Található itt telekommunikációs magyarázó szótár, hír rovat és fórum, de például kérhető olyan figyelmeztető szolgáltatás is, amely elektronikus levélben küld figyelmeztetést, ha lejár egy adott előfizetésünkre vállat hűségnyilatkozat ideje.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!