szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az IBM Cognos a piac első integrált üzleti intelligencia (BI) és tervezési megoldása, amelyet kifejezetten vállalatok...

Az IBM Cognos a piac első integrált üzleti intelligencia (BI) és tervezési megoldása, amelyet kifejezetten vállalatok igényeihez igazítottak.
Ahhoz, hogy egy vállalat versenyképes maradhasson a piacon, az ott dolgozó vezetőknek és üzleti felhasználóknak megfelelő információkra van szükségük s stratégia döntések meghozatalához. Célzott, időben elérhető és persze ugyanilyen fontos, hogy pontos információkra van tehát szükség.
A BI ezt hivatott biztosítani, hasonlóan a tervezési alkalmazásokhoz.

A költséges és bonyolult rendszerek helyett, ahol összefüggések nélküli, óriási táblázatokban igyekeznek átlátni mindent a döntéshozók, itt egy letisztult és nem utolsó sorban megfizethető alternatívát kapunk az integrált jelentéskészítési, elemzési és tervezési funkciókkal. A megoldás nagyvállalatoktól a kisvállalkozásokig mindenkinek nyújt testre szabott megoldásokat.
Ám mielőtt elmerülnénk itt a Cognos lehetőségeiben, inkább meginvitáljuk Önöket egy nagyszerű rendezvénysorozatra, amely idén második alkalommal látogat hazánkba.
Az IBM Cognos Performance 2010 keretein belül bemutatásra kerülnek a Cognos 10 újdonságai, amelyek remélhetőleg sok középvállalat üzleti teljesítményét javíthatják a jelenlegi, nem túl rózsás világgazdasági helyzetben is.
A roadshow-n működés közben láthatók az analitikai eszközök, riportolási, adatbányászati és tervező funkciók. Sőt, mindezek használatát szakértők mutatják be, így abszolút első kézből tudhatunk meg mindent az üzleti analitikai és adatkezelési megoldások integrálásáról.
A rendezvényre bárkit várnak, akit érdekel ez a technológia, hiszen a Cognos különféle változatait kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokig mindenki tudja hasznosítani.
Megismerhetjük az IBM üzleti optimalizáláshoz kapcsolódó módszertanát, és gyakorlati tapasztalatokat is meghallgathatunk más IMB Cognos felhasználóktól.
Sőt, az alkalom arra is kiváló, hogy IBM Cognos szoftverpartnereivel is felvegyük a kapcsolatot.

Információk a rendezvényről
Dátum: 2010. november 3. szerda
Időpont: 13:30 – 19:30
Helyszín: Gróf Széchenyi Rendezvényhajó Budapest, Szent István Park II. Kikötő

További információkat kaphatnak a roadshow-ról itt, illetve regisztrálhatnak is a rendezvényre az alábbi oldalon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Közmunkára ítéltek egy zuglói önkormányzati képviselőt

Közmunkára ítéltek egy zuglói önkormányzati képviselőt

Halálra késeltek egy 19 éves fiatalt a IX. kerületben

Halálra késeltek egy 19 éves fiatalt a IX. kerületben

A külügyminisztérium és az NNK már az orosz vakcina vásárlásáról szóló szerződést vizsgálja

A külügyminisztérium és az NNK már az orosz vakcina vásárlásáról szóló szerződést vizsgálja