szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A témában természetesen most sem hagyhatjuk ki egyik kedvenc háttérképes oldalunkat, a Vladstudio.com-ot.

A témában természetesen most sem hagyhatjuk ki egyik kedvenc háttérképes oldalunkat, a Vladstudio.com-ot. Ezen idén is találunk régi és új, Valentin-nappal kapcsolatos háttérképeket, amelyeket felhasználhatunk a rendszerben, vagy elküldhetünk e-képeslapként. E-képeslapból egyébként találunk animált változatokat is az oldalon.

A háttérképeket két változatban tölthetjük le, a gyengébb minőség ingyen hozzáférhető akár nagyobb felbontásban vagy éppen mobil méretben is, de ha kevésbé tömörített, vagy esetleg több képernyős verzióra vágyunk, azért fizetnünk kell (3 hónapra 9 dollár nem sok, ha azt vesszük, hogy cserébe minden letölthetünk, amit az oldalon találunk).

A másik lehetőség a Windows 7 felhasználóknak szól elsősorban, hiszen a Microsoft, szokásához híven Valentin-napra is készült egy ingyen letölthető Windows 7 témacsomaggal.
Mondjuk az XP-t, vagy éppen OS X-et, Linuxot használóknak sem kell lemondaniuk e témák háttérképeiről, minthogy a letöltött .theme fájlt csak át kell nevezni .cab kiterjesztésre, majd kicsomagolni egy arra alkalmaz programmal (például 7zip), és máris megkapjuk a képeket, amelyeket így bármilyen rendszeren tudunk használni.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
György István: Most már bármelyik pillanatban csöröghet a regisztráltak telefonja

György István: Most már bármelyik pillanatban csöröghet a regisztráltak telefonja

Bíróság elé állítják Matteo Salvinit

Bíróság elé állítják Matteo Salvinit

Radar360: Nyitnak az iskolák, szuperligát indítanak a nagy fociklubok

Radar360: Nyitnak az iskolák, szuperligát indítanak a nagy fociklubok