szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nincs is semmi baj a Valentin-nappal.

Nincs is semmi baj a Valentin-nappal. Divat persze csípőből fikázni minden új szokást, ünnepet, és itt tényleg elég nagy is a támadási felület, de szögezzük le az elején: nem fogjuk bántani a szerelmesek ünnepét. Legyen minden romantikus, rendben is van ez így. Vacsora, virág, ajándék, esetleg egy meghitt utazás kettesben. A probléma ott kezdődik, amikor a kiegészítők már nem állnak meg a józan ész szintjén, a rózsaszín köd mindent elborít, és jönnek az olyan kütyük, mint a most következő válogatás elemei. Olyan szerelmi jelképek, mintha Ámort részeg adóellenőrként festenénk le, de tény, hogy van piacuk. Elvégre a szerelemből sosem elég...

A Yanko Desing például egy limitált példányszámban kiadott LED-es fénnyel világító párnát dobott piacra, amely természetesen szív alakú, és csakis azt a célt szolgálja, hogy a sötétben nyomorogva is kimutathassuk érzéseinket. Ehhez mellékelik az újratölthető ceruzaelemeket is, így mostantól fogva örökké Szíves bocsok lehetünk kedvesünkkel együtt. Mert megérdemeljük.

©

Minden szerelmespárnak van közös száma, és nincs is szívderítőbb annál, mint amikor egyszerre hallgathatják ezt utazás közben, a kádban fekve vagy éppen a sorban állás közben a postán. Erre tökéletes megoldás lehet a Fadtronics által bemutatott Music in Love Audio Splitter, amely egy jack-bemenet elosztó, természetesen szív alakba öntve. Ezt bedugjuk az MP3-lejátszóba, az elosztóba pedig két fülhallgatót csatlakoztatunk, és máris közösen dúdolhatjuk, hogy Szeretni valakit valamiért. Inkább nem ezért.

©

Ha a közös zenehallgatás nem tényező, de zenelejátszónkkal szeretnénk megmutatni kapcsolati státuszunkból valamit a külvilágnak, a Chinavision Electronics által megálmodott MP3 Player for Lovers készülék a tökéletes megoldás. Ez ugyanis két külön lejátszó egy szív formába préselve, amelyet ketté lehet választani, és a két fél szívdarab külön-külön hordható, majd este igény szerint látványosan egyesíthető. Ehhez darabonként 1GB belső memória is jár, összeköltözés esetén ez máris 2GB-ot jelent.

©

A Bosch IXO Vino akkus csavarhúzó már egy olyan kütyü, amelyet főleg a frissen összeköltözött párok értékelnek majd. Egyfelől egy 180 rpm fordulatszám-tartománnyal rendelkező, ultra-könnyű csavarbehajtót kapunk, másfelől a 10 darabos fejkészletben egy dugóhúzó is helyet kapott, így az egész napos munka után máris van mivel kinyitni a bort a kandalló előtt összebújva. Bámulatos, hol tart már a technika.

©

Végezetül kicsit csalunk, mert nem kütyü következik, de bőven belefér az elmebeteg találmányok sorába. A Microsoft egyik fejesének helyettese, Patrick McCarthy ugyanis arra jött rá, hogy a pénznek igenis van szaga, és ezzel máris piacra dobta Money nevű parfümjét (férfi és női kiadásban is, hiszen a gazdagság szaga egyenjogú). A lényeg egyébként nem is az illatban, hanem a csomagolásban rejlik, ugyanis 500 dollárt érő, forgalomból kivont és bezúzott bakjegyek újrahasznosításából készült. Ettől soha nem lesz egy szerelem izzadságszagú, ebben biztosak lehetünk...

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Majdnem félmillió emberéletet követeltek az időjárási szélsőségek az elmúlt húsz évben

Majdnem félmillió emberéletet követeltek az időjárási szélsőségek az elmúlt húsz évben

Véget ér a Renault Twingo pályafutása

Véget ér a Renault Twingo pályafutása

Észak-koreai diplomata szökött Dél-Koreába

Észak-koreai diplomata szökött Dél-Koreába