szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Egy brit férfi azt hitte, hogy azért nyert egy órát, mert elrabolták földönkívülieknek, ám csak az őszi óraátállítás miatt lett többi ideje - egyebek közt ezt az esetet tartalmazzák a legutóbb közzétett brit UFO-akták.

A Barnesban élő férfi még 1998 októberének végén élte át a furcsa éjt. Nem jött álom a szemére, és mivel az időjárás szokatlanul enyhe volt, kisétált az éjszaka közepén a kertjébe kezében egy pohár itallal.

"Hirtelen hatalmas légi jármű tűnt fel a ház fölött, szivar alakú, két oldalán hajtóműnek vélhető szárnyszerűségekkel. Két igen erős fénycsóvát bocsátott ki elöl, az alján pedig villogó fény körözött" - állt a férfi beszámolójában, melyet a brit védelmi minisztériumnak írt. Hozzátette, hogy ereiben megfagyott a vér, a légi jelenség hamarosan tovatűnt, ő visszafeküdt ágyába és elaludt. Másnap azután észrevette, hogy nyert egy órát.

"Azon kezdek töprengeni, hogy elraboltak-e idegen lények" - állt jelentésében. A minisztérium bolondériának ítélte a történetet és visszaírt emlékeztetőn, hogy előző éjjel volt az őszi óraátállítás - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Volt katonák szerint UFO-k okozták az amerikai atomfegyverek üzemzavarait

Az amerikai légierő hat nyugalmazott katonája és egy kutató szeretné elérni, hogy Washington tisztázza a helyzetet az ország nukleáris fegyvereivel kapcsolatban. Az egykori katonák szerint ugyanis azonosítatlan repülő tárgyak hatására lépett fel üzemzavar több ízben is az interkontinentális rakétáknál.

hvg.hu Tech

UFO-aktákat is kiszivárogtat majd a WikiLeaks

A bizalmas dokumentumok kiszivárogtatására szakosodott weboldal első emberének ígérete szerint rövidesen olyan iratokat is nyilvánosságra hoz majd, amelyek a UFO-észlelésekkel kapcsolatos információkat is tartalmaznak.

MTI Tech

Hawking: Létezhetnek földönkívüliek

Létezhetnek földönkívüliek, ám az emberiségnek el kellene kerülnie, hogy kapcsolatba lépjen velük, mert annak következménye pusztító lehet - óvott Stephen Hawking brit tudós.

hvg.hu Tech

Orosz nemzeti szégyennel magyarázták a norvég ufót - videó

Meteor, sarki fény vagy az emberi életet vizsgáló ufó okozta az Észak-Norvégia felett feltűnt fényspirált? Az összeesküvés-elméleteket egy megalapozottnak tűnő híradás zúzza szét: újra, immáron kilencedik alkalommal hiúsult meg az új orosz nukleáris remény, a Bulava-30 interkontinentális rakéta tesztkilövése. De legalább szép formákat lehetett vele az égre rajzolni.

Paul Lendvai: Sötét kilátások Kelet-Európában

Paul Lendvai: Sötét kilátások Kelet-Európában

Kimentek a hivatalos meghívók, jöhetnek az Apple újdonságai

Kimentek a hivatalos meghívók, jöhetnek az Apple újdonságai

Gulyás Gergely minden eddigit felül- vagy inkább alulmúló kampányra számít

Gulyás Gergely minden eddigit felül- vagy inkább alulmúló kampányra számít