szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A PP-50 fotórealisztikus képek nyomtatását teszi lehetővé CD-re vagy DVD-re, így a felhasználók könnyen készíthetnek...

A PP-50 fotórealisztikus képek nyomtatását teszi lehetővé CD-re vagy DVD-re, így a felhasználók könnyen készíthetnek professzionális megjelenésű adathordozókat saját maguk vagy ügyfeleik számára. A készülék teljesen automatizált, a felhasználóknak akár egyszerre 50 lemez készítésekor sem kell a készülék mellett tartózkodniuk.

A felügyelet nélküli, automatizált lemeznyomtatás nagyon megbízható, ami az Epson a robotgyártás területén szerzett tapasztalatával készített és szabadalmaztatott AcuGrip robotkarnak köszönhető. Ez a kar gondoskodik arról, hogy a berendezés akkor is csak egy CD-t vagy DVD-t emeljen fel és használjon, ha a lemezek éppen összeragadnának. A hosszú éveken át tartó megbízható működés érdekében a PP-50-et úgy alakították ki, hogy annak belső tere pormentes maradjon, és a készülékben található mozgó alkatrészek számát is minimálisra csökkentették.

Az Epson Micro Piezo nyomtatófej és a hat színből álló tintapatron rendkívül finom színárnyalatok megjelenítésére és tiszta szövegnyomtatásra képes, akár apró betűméreteknél is. A készülék a nyomtatott kép méretétől függően, egy tintapatron-szettel több mint ezer lemezt képes teljes egészében megnyomtatni. Amennyiben nyomtatás közben a készülékből kifogyna a festék, a PP-50 automatikusan érzékeli azt, és leállítja a nyomtatási folyamatot, így megelőzi a hibás CD-k nyomtatását.

Kis helyen elfér, viszont igen termelékeny

A PP-50 frontoldalról kezelhető, az egyes tintapatronok töltöttségét könnyen átlátható LED-ek jelzik. A készülékhez járó, felhasználóbarát Total Disc Maker szoftver előre készített mintákat és képeket tartalmaz, így a kezdő felhasználóknak sincs szüksége avatott szakember segítségre.

Az 50 lemezkapacitású tárolóegység kétféleképpen használható: egyrészt lehetőséget ad 50 lemez sorozatban történő nyomtatására. Ilyenkor a készülék az egyik tárolóból a lemezt a másik tárolóra helyezi át. Másrészt, kisebb mennyiség nyomtatásakor a felhasználó különböző típusú adathordozókkal töltheti fel az egyes tárolóegységeket (20 db CD és DVD tárolóegységenként) és nyomtathatja, valamint írhatja meg azokat. Kisebb mennyiség nyomtatásakor a készülék az elkészült lemezeket egy erre kialakított 20 lemezes külön tárolóba helyezi.

A PP-50 lemezíró és nyomtató mindössze 38 cm széles, amivel a piacon elérhető egyik legkisebb ilyen típusú készüléknek számít.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fény derült a legújabb VW villanyautó, az ID.4 valós hatótávjára

Fény derült a legújabb VW villanyautó, az ID.4 valós hatótávjára

Kiadta a listát a Huawei: ezek az eszközök még biztosan kapnak Android-alapú frissítést

Kiadta a listát a Huawei: ezek az eszközök még biztosan kapnak Android-alapú frissítést

A járványról információt nem kapnak, a propagandának nem hisznek, a kórházaktól félnek a vidékiek

A járványról információt nem kapnak, a propagandának nem hisznek, a kórházaktól félnek a vidékiek