szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A tavasz beköszönte sokakat csábít arra, hogy felújítsák lakásukat, meszelésbe, festésbe fognak.

A tavasz beköszönte sokakat csábít arra, hogy felújítsák lakásukat, meszelésbe, festésbe fognak. A falak színének megváltoztatása azonban hosszú távra meghatározza a lakás (s így lakóinak) hangulatát is, nem véletlen, hogy a megfelelő árnyalat kiválasztását gyakran hosszas hezitálás előzi meg, s még így sem biztos, hogy megfelelő lesz a végeredmény. Egy ügyes szolgáltatásnak köszönhetően azonban úgy próbálhatjuk ki, milyen is lesz új falszínekkel a lakásunk, hogy fel sem kell állnunk a számítógép mellől.

A Colorjive oldalra fellépve először érdemes megismerkednünk a szolgáltatás működésével. Előre feltöltött fotón gyakorolhatjuk a színválasztást (több ezer színből válogathatunk), majd a „festés” valamennyi csínját-bínját. Dolgozhatunk ecsetekkel, de választhatjuk a térkitöltést is, itt a fal „festése” során a szolgáltatás kihagyja a bútorokat, így nem is kell különösebben trükköznünk.

Érdemes először megismerkedni a szolgáltatás működésével

Ha már profi festők vagyunk, következhet a saját kép feltöltése, majd a korábban tanultak átültetése saját szobánk falára. Ha el szeretnénk menteni a fotót (amit már csak a majdani festékvásárlás miatt is érdemes), szükség lesz egy ingyenes regisztrációra, illetve ha folyamatosan szeretnénk használni az oldal szolgáltatását, 15 dollár éves díj ellenében tehetjük meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Comirnaty, tozinameran vagy BNT162b2 – Miért van ennyi neve egy Covid elleni oltásnak?

Comirnaty, tozinameran vagy BNT162b2 – Miért van ennyi neve egy Covid elleni oltásnak?

Rotschild özvegye irányítja továbbra is a család különutas bankját

Rotschild özvegye irányítja továbbra is a család különutas bankját

Mészáros és Garancsi cégei újíthatják fel a Citadellát

Mészáros és Garancsi cégei újíthatják fel a Citadellát