szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Stílusos hírolvasók, amelyekkel öröm híreket nézniA hírek fontos szerepet töltenek be az életünkben, így azután nem...

Stílusos hírolvasók, amelyekkel öröm híreket nézni
A hírek fontos szerepet töltenek be az életünkben, így azután nem szívesen maradunk le róluk. A hírolvasó alkalmazások segítségével akár azonnal is értesülhetünk mindenről. A Snackr egy cross-platform megoldás, vagyis Windowson, Linuxon és OS X-en egyaránt munkára foghatjuk. Ehhez mindössze az Adobe AIR keretrendszerre van szükség, amit viszont automatikus megkapunk, amikor rákattintunk a weboldalon a telepítés gombra.
A Snackrt oda tesszük a képernyőn, ahová jólesik, a program futófényszerűen mutatja a friss híreket, és lehetőségünk van elrakni későbbre a kedvenceket, vagy kis ablakban beleolvasni az éppen a képernyőn átszaladó anyagokba, illetve egy kattintással megnyitni azokat a böngészőben.
Letöltés és cikk a programról >>>

Advanced SystemCare 4: a megújult takarító, ingyen
Az iObit Advanced SystemCare régóta az egyik legnépszerűbb Windows-karbantartó és -optimalizáló szoftvert. Az új verzió felületét teljesen átszabták a fejlesztők, ami nagyon jót tett neki, kicsit letisztultabb lett az egész, sokkal könnyebben kiigazodnak rajta akár a kezdő felhasználók is. Egyelőre magyar menü nincs, de ez idővel minden bizonnyal elkészült majd.
Letöltés és cikk a programról >>>

Most megtudhatja, mi veszi el az idejét a gép előtt ülve!
Ha úgy érezzük, hogy túlságosan sokat ülünk a számítógép előtt, de még mi magunk sem látjuk át, hogy mire is megy el az idő, érdemes egy kis nyomozásba kezdeni. Az OS X felhasználók számára viszont most a Time Trackert ajánljuk, amely monitorozza, hogy melyik alkalmazást mennyi ideig használjuk, és erről áttekinthető grafikont készít. Az időbe csak azt számolja bele, amikor valóban dolgozunk egy programban. Kapunk egy összesítőt, és programokra lebontva egy listát, a használati idő szerint csoportosítva. Kérhetünk napi lebontást vagy összesítést is. (A cikkben a Windows felhasználóknak is szolgálunk ötlettel!)
Letöltés és cikk a programról >>>

Profi képszerkesztő program, most ingyen teljes verzióban!
A Serif cég alkalmazásai szinte kivétel nélkül jó minőségűek, a PhotoPlus pedig az egyik legjobb, az olcsó képszerkesztők között. Ezúttal teljesen ingyen juthatunk hozzá a 10-es verzióhoz.
A Serif PhotoPlus 10 ugyan nem a szoftver legújabb verziója, de így is több mint kiváló lehetőség arra, hogy egy jól használható, rétegkezeléssel, effektekkel, retusáló eszközökkel felszerelt képszerkesztőhöz jussunk, amely éppúgy használható fotók rendbeszedésére, mint mondjuk webes grafikák készítésére. Arra is kiváló, hogy csoportosan dolgozzunk fel képfájlokat, s végezzük el mindegyiken az adott műveleteket.
Letöltés és cikk a programról >>>

Gyilkoljuk le a kéretlen toolbarokat, pillanatok alatt
Számtalan freeware alkalmazás található az interneten, amelyek előszeretettel tesznek fel a gépünkre különféle, a böngészőkbe beépülő toolbarokat. Utóbbiak likvidálására mutatunk egy jól használható megoldást.
Letöltés és cikk a programról >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az autós szimulátorozás lesz az egyik versenyszám a virtuális olimpián

Az autós szimulátorozás lesz az egyik versenyszám a virtuális olimpián

Energiahatékonyság, digitalizáció, automatizálás: aki kimarad, az nagyon lemarad

Energiahatékonyság, digitalizáció, automatizálás: aki kimarad, az nagyon lemarad

Mészáros érdekeltségébe kerültek a Szarvasi kávéfőző Andrássy úti ingatlanjai

Mészáros érdekeltségébe kerültek a Szarvasi kávéfőző Andrássy úti ingatlanjai