szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A két cég együttműködése lehetővé teszi a mérlegképes könyvelő képzésen résztvevők számára, hogy a szakképzettséget...

A két cég együttműködése lehetővé teszi a mérlegképes könyvelő képzésen résztvevők számára, hogy a szakképzettséget igazoló bizonyítvány megszerzése során ingyenesen gyakorlatot szerezhessenek a számítógépes könyvelésben. A Penta Unió emellett a pénzügyi-számviteli ügyintézők képzésében a kötelezően előírt számítógépes programcsomag modul oktatásán túl nagyobb óraszámban biztosítja a számítógépes könyvelés tanulását.

Az évi közel félmilliárd forint forgalmat lebonyolító Penta Unió Zrt. évente körülbelül 600 mérlegképes könyvelőt és 500 pénzügyi-számviteli ügyintézőt képez. Választásuk azért esett az Infotéka szoftvereire, mert azok széles körben elterjedtek, és a társaság stabilan, több mint húsz éve jelen van a piacon. Ráadásul az Infotéka nemcsak a könyvelés, hanem a számlázás és bérszámfejtés területére is biztosítja szoftvereinek felhasználását, ami azért fontos, mert a pénzügyi–számviteli ügyintézők bérügyvitelt is tanulnak, és vizsgáznak is belőle.

Persze azt senki se gondolja, hogy a most végző mérlegképes könyvelők ne értenének felhasználói szinten a számítógéphez, azonban a számítógépes könyvelés elsajátítása túlmutat az Office programok ismeretén.

A két cég együttműködésének köszönhetően a következő évben már gyakorlati, használható tudással felvértezett könyvelők kerülnek ki az iskolapadból.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!