szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Különleges alkalmazásindító a Windowshoz, ingyenAki unja már a Start menüt, s csalódott az OS X Dockját utánzó...

 Különleges alkalmazásindító a Windowshoz, ingyen
Aki unja már a Start menüt, s csalódott az OS X Dockját utánzó Windows alkalmazásokban is, annak felüdülésként mutatunk egy kör alakú alkalmazásindító megoldást.
Cikk és letöltés >>>

Anime Studio Pro 8: animációk és rajzfilmek készítése, akár térhatással is
Mindig akadnak az embernek kedvenc alkalmazásai, aztán mindig jön egy másik hasonló, ami jobbnak tűnik. Az Anime Studio viszont régóta a szívünk csücske, ha animációkészítésről van szó. Nevével ellentétben az Anime Studio Próval nem csak japán anime rajzfilmek készülhetnek, hanem gyakorlatilag bármilyen stílusban dolgozhatunk.
Cikk és letöltés >>>

Opera 11.50: 20%-al gyorsabb, mint az előző verziók
Megjelent a világ legjobb böngészőjének legújabb változata. A weboldalon található letöltési számláló szinte megállás nélkül pörög. Lássuk milyen újdonságokat kapunk! A böngészőpiacon részesedést szerezni nem egyszerű. Jól tudja ezt az Opera is, nem kevés évbe (évtizedbe) került, mire elérték impozáns helyezésüket.
Cikk és letöltés >>>

Rejtsünk titkos üzenetet fotóinkba
Ha valakinek a szteganográfia nem ismerős, az még nem nagy baj. Ellenben lehet, hogy érdemes megismerkednie a dologgal, ha rejtett üzeneteket szeretne küldeni. A szteganográfia nem friss keletű dolog, igen régóta használják,  csak az idők során némileg változott a "technológia". A lényege röviden: egy üzenetet úgy rejtünk el, hogy annak létezéséről csak a címzett tudjon, mindenki más előtt rejtve maradjon.
Cikk és letöltés >>>

Facebook, Gmail, Twitter és hírek elérése, tökéletes kényelemben
Egy ügyes kis program összefogja nekünk a legfontosabb szolgáltatásokat, így többek között a Facebook, a Gmail vagy éppen a friss hírek is csak egy kattintásra lesznek. A Pokki egy nagyon érdekes és hasznosnak tűnő kezdeményezés, amely igencsak leegyszerűsítheti például Gmail levelezésünk vagy Facebook fiókunk menedzselését, de ugyanígy a friss hírek elérését, a Twittert, sőt, az eBay-t is egy kattintásnyi közelségbe hozza (egyelőre, mert várhatóan a lista még bővülni fog). Mindezt egyszerű, de ízléses és könnyen átlátható felületen.
Cikk és letöltés >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán titkos szolgái: intrikák és botrányok

Orbán titkos szolgái: intrikák és botrányok

"Olyan volt, mint egy influenza elleni oltás" – újabb önkéntes nyilatkozott a koronavírus-vakcináról

"Olyan volt, mint egy influenza elleni oltás" – újabb önkéntes nyilatkozott a koronavírus-vakcináról

Magyar is van Elena Ferrante kedvenc szerzői között

Magyar is van Elena Ferrante kedvenc szerzői között