szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A legtöbb facebookozót nem a részvények árfolyama érdekli, hanem a közösségi oldal mindennapjai. A tőzsdére lépés mindenkit érinteni fog, íme néhány tudnivaló arról, hogy miként.

A Facebook pénteki tőzsdére lépése előtt a Mashable összegyűjtötte azokat a dolgokat, amiket a részvények által kb. 15 milliárd dollárnyi tőkéhez jutó Facebook felhasználói megérezhetnek majd az üzletből. Ezekből válogattuk ki a legfontosabbakat.
©

Újabb facebookos alkalmazások érkeznek majd mobilra.

  1. Új termékek fejlesztésébe kezdhet a Facebook.
  2. Több felületen több reklám lesz. (Például mobilos felületen is megjelennek a hirdetések.)
  3. A Facebook előállhat egy új hirdetési rendszerrel: a Google AdSense-hez hasonló megoldásra lehet számítani, annyi különbséggel, hogy a hirdetések relevanciáját facebookos tevékenységünk alapján jelenítik majd meg más oldalakon.
  4. Sokkal jobb facebookos keresőt fejlesztenek.
  5. Az egy főre eső bevétel növelése érdekében pénzt kérnek majd azoktól, akik szeretnék egy-egy megosztásukat kiemeltetni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!