szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Lassan már alig van különbség méretben a nagyobb okostelefonok és a kisebb táblagépek között. De vajon meddig van értelme a kijelző növelésének?

Képzelje el, hogy egy táblagépet kellene a füléhez tartania, amikor telefonálni akar. Fura elképzelés, vagy inkább eszetlen?

Nos, egyelőre nem tudni, valóságos-e az a „telefonszörny”, amely Eldar Murtazin jóvoltából került ki a Twittere, s amelyik pillanatok alatt bejárta az IT-s blogokat. Állítóag a Huawei égisze alatt jelenik meg ez a 8,5” (!) kijelzőjű okostelefon, amit sokan már a vicc kategóriába sorolnak. Érthetően, hiszen ez a bizonyos 8,5 inch még másfél centivel nagyobb is, mint az iPad mini képernyője.

Forrás: Eldar Murtazin/Twitter

Mindebbe belegondolva, kétséges, hogy a Huawei ilyen lépésre szánná el magát, ha viszont igen, az nem feltétlenül bátorságra (ahogy egyes blogok kommentálják e lépést), hanem inkább botorságra vallana.

Hamarosan kiderül, mennyire „valóságos” az, amit a Twitterren látunk, azaz tényleg kikrukkol-e a Huawei egy ekkora androidos okostelefonnal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Betétdíjas csomagolást tesztel a Burger King

Betétdíjas csomagolást tesztel a Burger King

Megtartják a grandiózus augusztus 20-ai tűzijátékot, a kormány titokban csak elnapolta

Megtartják a grandiózus augusztus 20-ai tűzijátékot, a kormány titokban csak elnapolta

Eltéríthettek egy hajót a brit szigetek mellett

Eltéríthettek egy hajót a brit szigetek mellett