szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Androidra ingyenesen letölthető Life Time Alarm Clock minden fontos fejlesztést megkapott, amelyet a többi ébresztő alkalmazásban tetszhet, ráadásul az akksit is kíméli.

A Life Time Alarm Clock a többi ébresztő alkalmazással szemben 24 órán belül nem csökkenti 8 százalékkal is a töltöttséget, sokkal kíméletesebben bánik az akksival, de nem csak ezért érdemes ingyen letölteni androidos telefonokra és tabletekre. Az egyik legjobb funkciója, hogy beállíthatunk egy időszakot, amelyen túl már nem lehet többször megnyomni a Snooze, azaz a Szundi gombot, így véget lehet vetni a fél óráig, vagy akár egy óráig is tartó ébredezésnek és lustálkodásnak. Az idő lejárta után vagy egyszerű matematikai feladatokat kell megoldanunk, vagy folyamatosan ráznunk a telefont, miközben egyre hangosabb és hangosabb az ébresztő hangja.

Az előre megadott dallamok mellett akár saját MP3 formátumú zenéinket is beállíthatjuk ébresztőnek, de az app számaiból is választhatunk. Csoportokra is bonthatjuk a jelzéseket, így lehet ébresztő és munkahelyi figyelmeztető is, a hozzájuk tartozó jelzéseket egyszerre lehet ki és bekapcsolni. Beállíthatunk előzetes ébresztést is, amely az eredeti ébresztő időpont előtt az átlagosnál halkabban jelzi, hogy még egy picit aludhatunk, de utána jön az igazi ébresztés.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vannak építőipari szakemberek, akik 2021-re már nem is tudnak munkát vállalni

Vannak építőipari szakemberek, akik 2021-re már nem is tudnak munkát vállalni

Tigris támadt egy idős nőre Floridában

Tigris támadt egy idős nőre Floridában

Újabb három hónapig ingyen lehet szállítani a kerékpárokat a BKV járatain

Újabb három hónapig ingyen lehet szállítani a kerékpárokat a BKV járatain