szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nagyképernyős iPad-variáns jelenhet meg a jövő évben, feltéve, hogy igazak a Bloomberg értesülései.

Jelenleg az Apple két iPad-variánst kínál: a 9,7”-es iPad Airt és a 7,9”-es iPad minit. Hamarosan azonban egy jóval nagyobb kijelzőjű társ, egy 12,9”-es iPad is csatlakozhat hozzájuk, legalábbis a Bloomberg szerint.

A weboldal az ügyet jól ismerőkre hivatkozva állítja, hogy a legnagyobb iPad gyártása már a jövő év első negyedévében megkezdődhet, hiszen az Apple már legalább egy éve dolgozik beszállítóival egy minél nagyobb érintőképernyős eszközön.

©

Az Apple szóvivője nem erősítette meg az értesülést.

Az újabb, nagyképernyős iPaddel valószínűleg a vállalati szegmenst célozná az Apple. Mindezt a cupertinói cég és az IBM együttműködése is megerősíti, aminek köszönhetően száznál is több üzleti alkalmazás és javított felhőszolgáltatás várható. Osztott képernyős megjelenítésről (Split Screen Multitasking) is hallani az iOS 8-cal kapcsolatban, és ez a funkció ugyancsak csábító lehet a célba vett üzleti szektor számára.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Marabu Féknyúz: Vissza egy kicsit Demeterhez

Marabu Féknyúz: Vissza egy kicsit Demeterhez

15 millió forint a kikiáltási ára egy Apple-1 komputernek

15 millió forint a kikiáltási ára egy Apple-1 komputernek

Újabb rejtélyes fémoszlop bukkant fel, most Kaliforniában

Újabb rejtélyes fémoszlop bukkant fel, most Kaliforniában