szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy olasz filmes csapat eljátszott a gondolattal, hogy milyen lett volna az utolsó vacsora, ha Krisztus idején is léteztek volna már mobil kütyük.

Messenger- és Viber-üzenetek pittyegésével súlyosbított utolsó vacsorát képzelt el a Casa Surace nápolyi filmes csoport, amelyen a mobil eszközök használata ugyanúgy tönkre teszi az emelkedett pillanatot, ahogyan amúgy minden családi ebédet is tönkre tudnak tenni a mobilkütyük.

A tanítványok folyton a neten lógnak, senki sem figyel Jézusra, pedig szól előre, hogy ahová készül, ott nem lesz térerő. Aztán rövidesen kiderül, hogy Krisztusnak is van ám mobilja, Júdás is azon küldözget neki értelmezhetetlen emotikonokat. A film végén aztán megjelenik a szelfibotos római katona, ki egyből a Facebookon dicsekszik el azzal, hogy elfogta Jézust.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!