szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tervezési hiba miatt nem működik rendeltetésszerűen az Apple új MacBookjához csomagolt töltőkábelek egy része, ezért cseréli őket a vállalat.

Nem lehet túl jó érzés dolog mostanában Apple-töltőnek lenni. Két hete a 2003-tól 2015-ig gyártott adapterek egy részét hívta vissza (és cseréli ingyen) a cég, most pedig a tavaly bemutatott új MacBook töltőkábelével történt ugyanez. (Ez az USB-C csatlakozós modell.)

Az Apple közlése szerint a 2015 júniusában gyártott kábelek tervezési hiba miatt jó eséllyel nem működnek, vagy csak időnként töltenek. Azok a kábelek érintettek, melyeken még nem látható soroszám (lásd az alábbi képen a fentebbi kábelt).

©

Az érintett kábeleket a legközelebbi hivatalos Apple-szervizben cserélik ki ingyen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eladó a togói diktátor hatalmas régi Mercedese

Eladó a togói diktátor hatalmas régi Mercedese

Alaposan átrendezte a lakáspiacot a falusi csok

Alaposan átrendezte a lakáspiacot a falusi csok

100 ezernél is többen kapták meg a diplomájukat nyelvvizsga nélkül

100 ezernél is többen kapták meg a diplomájukat nyelvvizsga nélkül