szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Közeledik Halloween, és erre a digitális világ is kínálja saját, ijesztő-borzongtató megoldásait.

Az ötletet a szó szoros értelmében megvették a felhasználók, ugyanis pillanatok alatt elfogyott az AtmosFX nevű ünnepi díszítő készlet, amely a digitális világ lehetőségeire épít. Halloween közeledtével túlvilági jeleneteket lehet vele az otthonunkba varázsolni, s mindezt úgy, hogy nincs rendetlenség és órákig tartó munka.

©

A készletben egy nagyfelbontású projektor található, hozzá persze állvány is van, és 14 előre betöltött kísérteties jelenet, amelyet bármilyen sík felületre lehet vetíteni, például egy ablakra, hogy frászt kapjanak a szomszédok. Hogy a borzongás teljes legyen, egy távirányítóval még mozgatni is lehet a virtuális csontvázakat, zombikat, szellemeket.

©

Az összeállítás ára 190 dollár (körülbelül 53 ezer forint), és nemcsak ijesztő digitális dekorációkat, hanem már a későbbi ünnepekre gondolva akár karácsony éjszakát is vetíthetünk. Sőt, van havazásos díszítés is, ha a természet esetleg nem gondoskodna a téli csapadékról. A későbbiekben SD kártyáról lehet majd további tartalmakat is betölteni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
2008 óta nem volt ilyen nagymértékű erdőirtás Amazóniában

2008 óta nem volt ilyen nagymértékű erdőirtás Amazóniában

A Moderna is elindította koronavírus-vakcinája engedélyezési folyamatát az USA-ban és Európában

A Moderna is elindította koronavírus-vakcinája engedélyezési folyamatát az USA-ban és Európában

Magyar természetvédelmi szakemberek segítenek be öt balkáni államban

Magyar természetvédelmi szakemberek segítenek be öt balkáni államban