szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hiába megannyi tudós, és hiába az elmúlt évtizedek technológiai fejlesztései. Schobert Norbert kiment a terepre, és minden műszer eredményére rácáfolva közölte: kamu a globális felmelegedés.

Miután Schobert Norbertről kiderült, hogy citromlével gyógyítaná a rákot, lényegében hasonlónak gondolja a cukrot és a kokaint, és hát igen sajátosan értelmezi a Google-kereső találatait – szóval mindezek után kaptunk valamit az egyik olvasónktól. A képernyőképen a Norbi Update Facebook-oldal egy 2013-ban közzétett bejegyzése látható, melyben a fitneszüzletember egyetlen huszárvágással lenullázza a világ tudományos és technológiai fejlődésnek köszönhetően már igencsak jól feltérképezett és bizonyított változásait. Azt hittük, hogy kamu a képernyőkép, de nem, ez a bejegyzés tényleg megszületett.

©

Nos, hogy ne meréskedjünk a tudomány keményvonalas mélységeibe, hadd mutassunk két olyan dolgot, ami teljesen közérthetően, ugyanakkor elég látványosan világít rá a bejegyzés tudományosságára. Említettük fentebb a technológia segítségét: nos, a Google-nél átnéztek 5+ millió műholdképet, azzal kapcsolatban, hogyan változott a Föld 1984 és 2016 között. Az igen látványos formában tálalt eredmény itt tekinthető meg – magáért beszél. A NASA pedig egy ijesztő ábrát mutatott ezzel kapcsolatban, ezt tessék megnézni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A fertőzöttek és halálos áldozatok napi száma is tovább nőtt Olaszországban

A fertőzöttek és halálos áldozatok napi száma is tovább nőtt Olaszországban

A Bors lényegében megtrollkodta a Szájer-ügyet

A Bors lényegében megtrollkodta a Szájer-ügyet

Lemondott Trump “katonája", aki szívesen felforgatta volna az internetet

Lemondott Trump “katonája", aki szívesen felforgatta volna az internetet