szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ezekben a napokban sokan keresik fel a temetőket, hogy virágokkal, mécsesesekkel és pár percnyi múltba merengéssel emlékezzenek elveszített szeretteikre. Az alábbi weboldal is az emlékezést segíti.

Akiket szerettünk, és akiktől végleg el kellett búcsúznunk, azok azért velünk maradnak, ha máshogy nem is, a gondolatainkban őrizzük őket. A Memsta nevű weboldal egy további lehetőséget kínál az emlékezésre.

Az oldal használatához regisztrálnunk kell, ami ingyenes, és bármikor törölhetjük a hozzáférésünket. A regisztrálás után egy csillagot készítünk szerettünknek, és eldönthetjük, hogy priváttá vagy publikussá tesszük az emlékeket, amelyeket majd megosztunk róla. Meg kell adnunk csillagunk nevét, néhány szót kell írnunk róla, majd megadni, hogy mikortól meddig élt, vagy meddig volt velünk. Még egy képet is feltehetünk róla.

©

Ezután az „Add…as a star” feliratra kattintva válik „csillaggá” a szerettünk. Meghívhatunk barátokat, ismerősöket, hogy ők is osszák meg a saját emlékeiket róla, de mi is kibővíthetjük megemlékezésünket posztokkal, fényképekkel, videókkal, azaz sok apró emlékmorzsával egészíthetjük ki az eddigieket.

©

Később, ha fellépünk az oldalra, bármikor rákereshetünk a csillagunkra, ha kedvünk támad egy kicsit nosztalgiázni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Soron kívül oltatta be magát, megbüntették a volt perui elnököt

Soron kívül oltatta be magát, megbüntették a volt perui elnököt

Kásler: Járványellenes nemzeti programot kell kidolgozni

Kásler: Járványellenes nemzeti programot kell kidolgozni

Munka nélkül maradtak a matadorok, jótékonysági bikaviadalt rendeznek a megsegítésükre

Munka nélkül maradtak a matadorok, jótékonysági bikaviadalt rendeznek a megsegítésükre