szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Volt, aki napokat állt sorba azért, hogy az elsők között kapja meg az iPhone X-et. Az alábbi videó a jubileumi iPhone ázsiai fogadtatását mutatja, illetve azt, hogyan jutottak be az első vásárlók az Apple-boltokba.

Mindegy, hogy Tokióról vagy Pekingről legyen szó, az Apple-rajongók itt is olyanok, mint bárhol a világon, akár napokat képesek sorban állni azért, hogy a lehető leghamarabb legyen a birtokukba az idei év egyik legnagyobb dobásának tartott jubileumi iPhone. Valahol ez érthető is, hiszen ez a modell nem csupán frissítés, sok mindenben különbözik a korábbi iPhone-októl, gondoljunk csak a Home gomb elhagyására, a Face ID-ra, az OLED kijelzőre vagy a TrueDepth kamerára. Aki tehát nem sajnálja a pénzt rá (a készülék ára ugyanis fölöttébb borsos), tényleg a legkorszerűbb technológiákat kapja meg a telefonjában.

Az alábbi videón az látható, hogyan jutnak be az első japán és kínai felhasználók az iPhone X szentélyébe, az alkalmazottak hangos óvációjától kísérve.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
2021-ben nálunk is indul az HBO Max

2021-ben nálunk is indul az HBO Max

Vörös csík jelent meg az égen Tokaj környékén – videó

Vörös csík jelent meg az égen Tokaj környékén – videó

Havi 800 ezerbe kerül Horváth Csaba imázsépítése Zuglónak

Havi 800 ezerbe kerül Horváth Csaba imázsépítése Zuglónak